Coaching

Een individueel coach traject is de ultieme manier om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling! Maar niet alles heeft met communicatie te maken…toch? Toch wel! Want of het nu gaat om:

  • Persoonlijke effectiviteit – jezelf stevig neerzetten, communicatie, profilering binnen je team/organisatie of het omgaan met stress;
  • Work-life balance – wanneer je merkt dat de balans tussen werk en privé in gevaar komt;
  • Ontwikkelvragen – als een (toekomstige) functie of de uitkomst van een assessment nieuw gedrag van je vraagt;
  • Kanten van jezelf waar je last van hebt – bijvoorbeeld onzekerheid, faalangst, perfectionisme;
  • Dreigende uitval – je verliest grip op je werk, bent futloos en voelt aan alles dat de emmer gaat overlopen

Elk doel, elke overtuiging en elke vraag begint bij je gedachte hierover. De afdeling Interne Communicatie in je hoofd voorziet je gevraagd en ongevraagd van informatie. De onuitputtelijke bron van ervaringen, aannames, overtuigingen en illusies zijn een lekkernij voor de befaamde beren op de weg.

Meestal is niet de vraag wat je anders wil, maar hoe je dat moet doen! Het goede nieuws is dat succes ‘m zit in de dingen net even anders doen dan je gewend bent. Dat geldt voor de communicatie met jezelf, en de communicatie met anderen. Wanneer je ‘vast’ zit, en voor je gevoel alles al geprobeerd hebt, kan de puf om een coach traject aan te gaan ver te zoeken zijn. Maar geloof me, persoonlijke ontwikkeling hoeft niet zwaar of moeilijk te zijn!  Het is namelijk heel logisch en simpel…als je eenmaal weet hoe! Lees hier de ervaringen van anderen.

Wat je ontwikkelvraag ook is…jouw coach traject begint waar jij eindigt en is net zo uniek als jijzelf. Wil jij weten wat CommunicationXL voor jou kan betekenen? Wacht niet langer, en bel of stuur een email!