Boek

Heb je besloten om te stoppen met  roken, maar zie je er tegenop? Of ben je onlangs gestopt, en is het een worsteling om vol te houden? Dan is dit het boekje voor jou!

Succes zit hem vaak in de dingen net iets anders aanpakken dan je gewend bent.

Ik heb er tabak van! laat je zien welke dingen dat zijn. Je zult verrast zijn hoe je met simpele trucs je wilskracht en zelfbeheersing kunt vergroten zodat je je doel bereikt!

Over het ei van Columbus, Nico en Wil en waarom beren broodjes smeren. Een must voor iedereen die wil stoppen met roken!

Ik heb er tabak van – PREVIEW

Ik heb er tabak van! wordt aanbevolen door STIVORO en is te koop als papieren boek voor € 7,95 (€ 9,90 inclusief € 1,95 verzendkosten) en als eBook voor € 4,95.

LET OP: Alleen als je het papieren boek of het eBook via deze website aanschaft, krijg je alle negen originele illustraties van Ik heb er tabak van! er gratis bijgeleverd! Leuk om op te hangen als geheugensteun bij het stoppen met roken!

Het eBook is verkrijgbaar in de bestandsformaten ePub en Mobipocket. Je krijgt beide bestanden aangeleverd.

Je kunt een ePub bestand lezen op een eReader, tablet PC (zoals de iPad) of op je PC met bijvoorbeeld Adobe Digital Editions. Als je Adobe Digital Editions nog niet hebt kun je het hier downloaden. Het Mobipocket bestand kun je lezen op een Kindle eReader.

 

 

Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal (voor Nederlandse klanten) of PayPal (voor klanten buiten Nederland). Na betaling ontvang je direct een e-mail (met afzender info@ebookpoint.nl) met daarin de downloadlinks van het eBook en de factuur. Als je een boek hebt besteld wordt dit binnen 2 werkdagen naar je verstuurd. De factuur en illustraties krijg je direct na bestelling per mail gestuurd.

Ik heb er tabak van! is tevens te koop bij de (online) boekhandel en warenhuis.